Str. Aleea Viorelelor nr.12 Comuna Corbu

(+4) 0735 88.10.11

Urmareste-ne

Pensiunea Eclipse cazare Corbu

Pensiunea "Eclipse" se bucura de o asezare deosebita chiar pe malul Lacului Corbu cu o priveliste nespus de frumoasa, este amplasata in Corbu cunoscuta si sub numele Ancora Deltei, avand Plaja Corbu aproape de localitate la mai putin de 3 minute de mers cu autoturismul si 12 minunte pana la plaja Vadu.

Doar pe aceste plaje te poti bucura de linistea si intimitatea atat de dorite intr-o lume atat de tumultoasa. Pensiunea dispune de 10 camere, spatioase, moderne si confortabile in care va veti simti cu siguranta relaxati.

In cadrul ofertelor de cazare venim in intampinarea copiilor dumneavoastra cu ateliere de dezvoltare artistica si creativa. Suntem gata sa le oferim manutelor micute si dibace, activitati in care sa-si puna in practica imaginatia si spiritul creativ, intr-o atmosfera, relaxanta, calda si vesela. Atelierele se vor desfasura doar intr-un cadru organizat (2h dimineata si 2h seara), timp in care prichideii se vor juca, vor picta, vor desena, vor lipii, vor crea lucruri jucause si frumoase.